TERUGBLIK: ½ JAAR BESTUURSLID👈

Bettine:

Nadat ik mijzelf diep en eerlijk in de ogen had gekeken heb ik, in goed onderling overleg, het dappere besluit genomen om mijn oude werkgever na 17 jaar te verlaten. Op mijn eigen creatieve manier was ik al een tijd bezig met de vraag “hoe zorg je ervoor dat leidinggevenden en staf/beleidsmakers in de zorg echt voelen en begrijpen hoe het is om een handicap te hebben” zodat er meer “verbinding in uitvoering” kan ontstaan. Eigenlijk was ik zelf ook op zoek naar meer “verbinding in uitvoering”. Vanuit deze passie was de link naar Stichting Mens Achter de Patiënt snel gelegd. Door oud-collega en voorzitter van Stichting Mens Achter de Patiënt Wip Bakx, ben ik in contact gebracht met onze inspirerende organisatie.

Ik ben warm ontvangen door mijn collega bestuursleden. Ik voelde dat ze blij waren met mijn komst waardoor ik mij gezien voelde. Ik mocht aangeven hoe ik mijn talenten voor MAP wilde inzetten. Hierdoor kreeg ik de kans om meer vertrouwen in mijn eigen kunnen op te bouwen. Dat is heel erg waardevol voor mij geweest! Ook hebben ze een engelengeduld gehad bij het uitleggen van allerlei ICT dingen. Het is prachtig om te zien hoeveel talent aanwezig is bij de andere bestuursleden. Hun passie voor dit werk is daarnaast aanstekelijk. De vergaderingen voelen niet als een vergadering maar als een teammeeting waarbij ook de mens achter het bestuurslid (volop ) de ruimte krijgt. Kortom; ik ben heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en hoop nog veel voor Stichting Mens Achter de Patiënt te kunnen betekenen. Ik sta voor 100% achter onze missie!

Ben je student en heb je ook interesse om bestuurslid van MAP te worden? Neem dan contact op via [email protected]

vorige

volgende