Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs

Bedankt

Voor je interesse in deelname aan (één van) de onderwijsmodules van Stichting Mens Achter de Patiënt (MAP)!

MAP is altijd op zoek naar mensen die graag hun verhaal delen, maar wil er ook zeker van zijn dat dit voor jou op het juiste moment komt. Via het contactformulier kun je vrijblijvend je gegevens achterlaten, waarna Jolande zo snel mogelijk contact met je zal opnemen.

Jolande is zelf ervaringsdeler en veelvoudig deelnemer aan het onderwijsprogramma. Haar brede ervaring zorgt ervoor dat ze de vragen of twijfels waarmee je wellicht zit, met je door kan nemen en zaken waar nodig kan verhelderen.

We hopen je snel te mogen verwelkomen op één van de edities van de Mens Achter de Patiënt– of Communicatie is Kinderspel?! module.

Samen maken we de zorg mensgerichter!

Ben je student? Dan hoef je onderstaand contactformulier niet in te vullen. Neem contact op met je onderwijsinstelling om je in te schrijven.

Hoe ziet jouw aanmelding eruit?

PROTOCOL TOELATING ONDERWIJSMODULE VOOR ERVARINGSDELERS

Om de veiligheid van zowel studenten als ervaringsdeler te kunnen waarborgen maken wij gebruik van een protocol. In dit protocol staan onder andere verschillende inclusiecriteria beschreven. Ook kun je hier terugvinden wat er precies gebeurt wanneer je je gegevens in bovenstaand formulier achterlaat. 

Het protocol is te downloaden via onderstaande knop.