Bestuursleden gezocht!

Aan: Studenten van Maastricht University, Zuyd Hogeschool, ROC Leeuwenborgh, Arcus College en GildeOpleidingen.

Stichting Mens Achter de Patiënt zet zich in voor een mensgerichte(re) zorg. Wij vinden dat mensgerichte zorg begint bij mensgericht onderwijs. Wij zijn in de afgelopen jaren dan ook druk bezig geweest met het ontwikkelen, toetsen en promoten van mensgericht onderwijs. Dit heeft geleid tot een flinke groei van onze organisatie. In het huidige academische jaar hebben in totaal 230 studenten van vijf verschillende onderwijsinstellingen in Limburg deelgenomen aan de onderwijsmodule Mens Achter de Patiënt (MAP). Volgend jaar worden dit er naar alle waarschijnlijkheid ongeveer 800 in Limburg en hopelijk komen daar ook nog onderwijsinstellingen buiten Limburg bij!

In de afgelopen tijd heb jij (al dan niet) deelgenomen aan MAP. We hopen dat je, al dan niet door deelname aan MAP, doordrongen bent van het belang van mensgerichte, interprofessionele zorg. Wij zijn namelijk op zoek naar een aantal enthousiaste studenten die bij willen dragen aan de groei en verduurzaming van Stichting Mens Achter de Patiënt. Binnen Mens Achter de Patiënt hebben we een aantal kernwaarden. Als je in het team van Mens Achter de Patiënt komt, dan kom je in een team dat betrokken en verbonden is met elkaar en met de doelen van MAP. Daarnaast proberen we een klimaat te creëren waarin persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Ten slotte is gezelligheid ook erg belangrijk voor ons.

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursfunctie binnen Mens Achter de Patiënt? Heb je volgend jaar 4-6 uur per week vrij? Download dan [download id=”1928″] om inzicht te krijgen in de precieze functies die vrijkomen. Stuur jouw motivatiebrief (max. 1 A4) vóór 6 mei 23.59 naar [email protected] en wij zullen je 9 mei laten weten of en wanneer je op sollicitatiegesprek mag komen.

Voor vragen kun je ons altijd bereiken op bovenstaand e-mailadres. Voor meer informatie kun je ook altijd de website of Facebook-pagina bezoeken. Wij zien jullie sollicitaties tegemoet!

vorige

volgende