Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs

STeun ons

Met jouw hulp kunnen we de zorg van morgen een stukje mensgerichter maken! Stichting Mens Achter de Patiënt (MAP) kan op verschillende manieren worden gesteund. 

 

Doneren

Steun onze stichting middels een donatie. Iedere euro telt!

Stichting Mens Achter de Patiënt is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat wij belastingvrij giften kunnen ontvangen. Wilt u ons steunen? Dat kan via onderstaand rekeningnummer onder vermelding van ‘Donatie MAP’

NL32 RABO 0320 8847 91                                    TNV Stichting Mens achter de Patiënt

Hartelijk dank!

De stichting werkt voornamelijk met vrijwilligers. De bestuurders en vrijwillige medewerkers van de stichting ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. MAP heeft echter wel twee betaalde freelancers in dienst, de directie, die worden bekostigd vanuit de inkomsten van de stichting. Zij ontvangen beiden een vergoeding conform de van toepassing zijnde functieregeling.

RSIN nummer Stichting Mens Achter de Patiënt: 857581909

Klik op de onderstaande knoppen om het jaarverslag en beleidsplan van de stichting te downloaden.

Koop een boek

Het delen van ervaringen staat bij MAP centraal. Een aantal ervaringsdelers en andere betrokkenen bij MAP hebben hun ervaringen met zorg, ziekte en welzijn op papier gezet. 

Wanneer je een boek via onze ‘inspirerende boeken’ pagina koopt, gaat er een klein gedeelte van de opbrengst naar onze stichting. 

Klik op onderstaande knop om de verschillende inspirerende boeken te bekijken. 
Merchandise

Steun onze stichting door het kopen van onze speciale MAP merchandise. Zo kan je MAP altijd bij je dragen!

Benieuwd naar onze merchandise of direct bestellen? Klik dan op onderstaande knop.