MAP CONGRES vrijdag 19 maart

“Is het niet eens tijd dat Stichting Mens Achter de Patiënt een eigen congres gaat organiseren?”
Een vraag die we al meerdere keren voorbij hebben horen komen, en die ons zeker niet is ontgaan. We zijn daarom ook zeer verheugd om het goede nieuws te kunnen aankondigen dat het eerste online MAP congres ook daadwerkelijk gaat plaatsvinden op vrijdag 19 maart 2021!
Tijdens het congres, met als titel ’Mensgericht zorg kun je leren!’, zullen verschillende workshops en lezingen aan bod komen. Deze vallen allemaal binnen de overkoepelende thema’s mensgericht onderwijs, mensgerichte zorg en ervaringsdeskundigheid. Het congres is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in deze thema’s.
De komende tijd zullen we jullie dan ook zeker op de hoogte houden van alle praktische informatie over het congres en zullen we steeds meer bekend maken over de verschillende lezingen en workshops! Het belooft een heel mooi programma te worden..
Ben jij erbij? Zet je dan vooral op aanwezig in ons evenement op >FB< of >LinkedIn<. De inschrijvingen gaan open op 18 januari. Of zie https://mensachterdepatient.nl/mapcongres/ voor meer informatie.

vorige

volgende