MAP congres

Vrijdag 19 maart aanstaande is het zover: dan zal het eerste MAP congres plaatsvinden, met als titel ‘Mensgerichte zorg kun je leren!’. Tijdens dit congres zullen verschillende lezingen en workshops worden aangeboden, die aansluiten bij de volgende drie thema’s: mensgerichte zorg, mensgericht onderwijs en ervaringsdeskundigheid.

Iedereen die het gedachtegoed van ons ondersteunt en/of uitdraagt is van harte welkom om deel te nemen aan het congres: studenten, zorgprofessionals, ervaringsdelers, zorgprofessionals, docenten en andere geïnteresseerden.

 

INSCHRIJVEN?
De inschrijving liep tot en met 8 maart 2021. Ben je te laat met inschrijven, maar wil je wel nog graag deelnemen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. De uiterlijke inschrijfdatum is 17 maart 2021. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

~ Deelnemers hebben een mail ontvangen met daarin alle praktische informatie over het congres. Heb je deze mail niet ontvangen? Controleer dan eerst je spambox en stuur ons anders een mailtje!
~ Blijf op de hoogte van alle updates over het congres via het Facebook-event of het LinkedIn-event
~ Download hieronder het digitale programmaboekje voor meer informatie over het programma van het congres.
 
VRAGEN? 
Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected], we helpen je graag!

Hieronder een handig overzicht van het programma:

Hieronder meer informatie over de sprekers van het congres: