#SamenErdoorheen Coaching

Als onderdeel van ‘Samen Erdoorheen’ willen we jullie, in deze onwennige tijden, graag wat extra steun bieden en met elkaar verbinden. Dit doen we aan de hand van online acties en initiatieven. Marlie, die al een tijdje enthousiast betrokken is bij MAP, draagt hier ook graag haar steentje aan bij. Ze heeft speciaal voor de ervaringsdelers van MAP, een kort coaching traject opgesteld waarin veerkracht en eigen regie centraal staan. Aan de hand van drie individuele coach-gesprekken zal Marlie je helpen te ontdekken en verwoorden wat jij nodig hebt en wat jou uniek maakt als persoon.

(Deelname is kosteloos)

Ben je al langere tijd op zoek naar een betere balans, heb je moeite met stress, ben je rusteloos of vraag je je af waardoor je energie steeds maar sneller opraakt? Het zou zo maar kunnen dat deze vragen je door de onzekere, zelfs beangstigende situatie in de wereld extra bezighouden. Van iedereen wordt nu extra veel gevraagd: extra hard werken, extra veel binnen blijven, extra weinig ruimte voor jezelf omdat het hele gezin de hele dag thuis is of vul zelf maar in. Het vraagt veel veerkracht om net nu om te kunnen gaan met de huidige situatie, met onzekerheid, twijfel en tegenslag. Ik wil je helpen je kracht te ontdekken door jezelf beter te leren kennen. Want je bent veel sterker dan je denkt!

Wat kun je verwachten?

We gaan samen online 3 coachgesprekken voeren. Die zien er in grote lijnen als volgt uit:

Gesprek 1: Intake

Tijdens het eerste gesprek gaan we met elkaar kennismaken. We gaan jouw vraag of doel zo helder mogelijk maken. Wat wil je bereiken, wat is je coachvraag, wat is je doel, wat maakt je gelukkig, wat voel je of wat wil je veranderen?  Ik help jou je doel zo concreet mogelijk te omschrijven en als er een klik is maken we verdere afspraken.

Gesprek 2: Vervolg

Tijdens het tweede gesprek gaan we onderzoeken wat ervoor zorgt dat je jouw doel niet haalt. Wat maakt dat je steeds over je grenzen gaat, wat maakt dat je steeds doet wat een ander wil, wat maakt je onzeker? Zijn het bepaalde overtuigingen, vervelende ervaringen, reacties van anderen of emoties die hierop van invloed zijn? Door dit uit te diepen en te leren anders naar situaties, ervaringen of emoties te kijken kun je leren er anders mee om te gaan. Door dit te oefenen ga je ontdekken waar je kracht ligt.

Gesprek 3: Evaluatie

Tijdens het laatste gesprek gaan we evalueren hoe het gaat met oefenen. We bekijken de stappen die je hebt gemaakt en wat je nog nodig hebt om steeds een stap verder in de richting van je doel te komen.

Aanmelden kan via de ‘aanmeldknop’ op deze pagina of via de volgende link: 

Meer over Marlie…

 

Ruim dertig jaar heb ik als moeder van drie kinderen full time gewerkt als manager marketing & communicatie bij verschillende grote landelijke organisaties. Dit heb ik altijd met veel energie en enthousiasme gedaan tot mijn lichaam het twee jaar geleden opeens liet afweten. Blijkbaar heb ik toch min of meer onbewust roofbouw gepleegd op mijn lijf. Door een heftige burn out en zware hoofdpijnaanvallen moet ik mijn leven behoorlijk aanpassen. Deze periode was zwaar, vooral omdat steeds duidelijker werd dat ik nooit meer word zoals ik was. Zestig of zeventig uur per week werken, kris kras door heel Nederland, gecombineerd met talloze andere activiteiten en de zorg voor een gezin met drie kinderen, zit er voor mij niet meer in. Maar wat ik doorgemaakt heb en vooral de mensen die ik op deze ‘reis’ ontmoet heb  hebben me ook veel rijker gemaakt. Ik weet nu wat  mijn leven echt zinvol maakt, wat het betekent je kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen, én hoe belangrijk veerkracht is en eigen regie, ook als je lichaam niet meewerkt.

 

Ik wil mijn ervaring en verhaal graag delen met anderen. Op deze manier kan ik iets bijdragen aan het bewustwordingsproces van anderen én zelf groeien en alert blijven. Ik heb me verdiept in Positieve Gezondheid en heb een Coachopleiding gevolgd. Sinds januari 2019 geef ik workshops, niet meer vanuit mijn expertise als marketeer, maar vanuit mijn ervaringen als mens. Daarnaast coach en begeleid ik mensen die op zoek zijn naar hun eigen kracht. Ik geloof oprecht in veerkracht en eigen regie. Daarom wil ik helpen te ontdekken en verwoorden, wat jij nodig hebt en wat jou uniek maakt als persoon.  Zodat je, mocht dat nodig zijn, het gesprek kunt voeren over wat belangrijk is voor jou als mens en niet alleen over de ziekte, werk of  de ander.

 

Het geven van de workshops en de gesprekken met mensen zie ik altijd  weer als een cadeautje. Dat mensen bereid zijn hun verhalen te vertellen en hun vreugde maar ook hun verdriet te delen, raakt me iedere keer opnieuw. Iedereen is anders en dat maakt het afwisselend en mooi en natuurlijk ook best altijd weer even spannend.