Studentenprijs 2016

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat Mens Achter de Patiënt de Studentprijs 2016 heeft gewonnen! De Studentprijs wordt uitgereikt door de universiteit van Maastricht aan studenten die naast hun studie bijdragen aan een initiatief dat een bijzondere maatschappelijke, sociale of culturele prestatie heeft geleverd. Na een indrukwekkende (en spannende!) ceremonie werd Mens Achter de Patiënt gekozen als winnaar uit de negentien genomineerde studenteninitiatieven!
We willen graag de studenten, docenten en patiënten die ons initiatief vanaf het begin hebben gesteund bedanken! Zonder jullie durf, openheid en warmte had Mens Achter de Patiënt zich niet ontwikkeld van een zaadje, naar een jonge, maar snel groeiende boom!
Daarnaast zijn wij uiteraard ook ambitieus; wij willen dat Mens Achter de Patiënt stevige wortels in de grond krijgt in medisch onderwijsland.
Wij gaan daarom verder met het najagen van ons doel en onze droom:
Ons doel is om Mens Achter de Patiënt toegankelijk te maken voor studerend medisch Maastricht en op termijn studerend medisch Nederland. Onze droom is een gezondheidszorg waarin zorgprofessionals focussen op de impact van ziekte op iemands leven en waar patiënten zich gehoord en begrepen voelen.
Deze doelen kunnen wij niet alleen verwezenlijken! Wij hebben hulp nodig van enthousiaste zorgprofessionals, onderwijsmakers en bovenal mensen die willen vertellen over hoe ziekte hun leven heeft veranderd. Voel jij je aangesproken door dit project en denk jij op wat voor manier dan ook bij te kunnen dragen aan ons doel en onze droom? Schroom dan niet een berichtje te sturen, want samen veranderen we de zorg van morgen!
Nogmaals aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan Mens Achter de Patiënt: BEDANKT!

vorige

volgende