Update Coronavirus en onderwijsuitvoer

[In dit nieuwsbericht zullen de nieuwste ontwikkelingen worden geplaatst, kijk hier voor de meest recente updates en informatie over de doorgang/annulering van bijeenkomsten.]
Laatste update: 23-3-2020 om 17:30 uur

Bij deze willen we jullie op de hoogte stellen van de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus (COVID-19) en de impact hiervan op de bijeenkomsten georganiseerd door Stichting Mens Achter de Patiënt (MAP). Vanuit Stichting MAP stellen we ieders gezondheid te allen tijde voorop. We houden dan ook de adviezen rondom het Corona-virus vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) nauwlettend in de gaten.

We vinden het risico op besmetting en de gevolgen hiervan moeilijk in te schatten. Daarnaast is het lastig om te voorspellen hoe lang het virus een risico blijft vormen. Daarom volgen we de meest recente adviezen van het RIVM. Op basis van de ontwikkelingen in deze adviezen zullen we per activiteit besluiten of deze wel of niet doorgang kan vinden.

Naar aanleiding van het meest recente advies van het RIVM hebben we besloten om onderstaande bijeenkomsten helaas af te lassen:

 • Informatie over RUN 6 (18 maart en 15 april):
  • De onderwijsbijeenkomsten op 18 maart en 15 april gaan niet door. Je wordt verzocht niet naar de onderwijsinstelling te komen.
  •  Studenten van Zuyd Hogeschool: jullie zullen een vervangende opdracht toegestuurd krijgen.
 • Informatie over de workshop Positieve Gezondheid:
  • De workshop op 16 april in Sittard gaat niet door.
 • Informatie over RUN 5 (4 maart en 25 maart):
  • De derde onderwijsbijeenkomst van RUN 5 op 25 maart gaat niet door. Je wordt verzocht niet naar de onderwijsinstelling te komen op 25 maart.
  • De tweede bijeenkomst van RUN 5 kan wel doorgang vinden, we adviseren deze telefonisch of via Skype te laten plaatsvinden.
  • Studenten kunnen het reflectieverslag na afloop van de tweede bijeenkomst toesturen naar hun docent. Ook zal er een vervangende opdracht voor de derde bijeenkomst worden toegestuurd, zodat de betrokken studenten de module toch kunnen afronden.

Op dit moment kunnen we nog niks zeggen over bijeenkomsten in de verdere toekomst. Houd deze website in de gaten voor de nieuwste informatie en updates vanuit Stichting Mens Achter de Patiënt. Voor meer informatie rondom het Corona-virus verwijzen we je door naar de volgende website: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen en/of onduidelijkheden, stuur gerust een mailtje naar [email protected]

vorige

volgende